lauantai 18. toukokuuta 2013

voltigetävling i Sala

Wööh,

taas kotiuduttu kisareissulta naapurimaastamme Ruotsista. Kävimme Salassa pikkukisoissa kahden joukkueen, kolmen yv:n ja kolmen hevosen voimin! Kisat olivat samassa paikassa, kuin viimevuotiset Ruotsinmestaruudet, mutta nyt kyseessä olivat todellakin pienimuotoisemmat kisat. Laholmissa oli samaan aikaan myös vikellyskisat, joten osa kanssakilpailijoistamme oli siellä, mikä oli tosi harmillista.
1. Toisien safkaa.. 2. Omaa safkaa. Kannattaa maistaa, ihan älyttömän hyvää! 3. Liinan taustakuva 4. Smoothieta!

Laivamatkamme menivät hyvin, eikä kisamatkalla tullut eteen ongelmia. Majatalo oli todella vanha, mutta ihana yöpymispaikka ja seura oli mahtavaa. En aina ymmärrä, mistä ihmiset repivät sitä hauskuutta.. Ihania. Kisamatka oli siitä erilainen, kuin muut, koska nyt oli kerrankin suhteellisen paljon aikaa valmistautua kaikkeen. Kiire tuli mukaan kuvioihin vain hetkittäin, kun yleensä se on kokoajan läsnä.

Perjantaina saimme treenailla heppojen kanssa ja kaikki kulkivat hyvin. Lauantaina alkoivat kisat, ja perikset olivat molemmat tasaisen vahvaa suorittamista, vapaaohjelmat menivät mielestäni paremmin. Yksinvikellyksessä sain ensimmäisen päivän periksistä 6.1 ja kürista 6.4, eli todella hyviä pisteitä.. Varsinkin, kun ottaa huomioon, että sain yhdestä perusliikkeestä nollan, koska Luke ravasi. Joukkueena perusliikkeidemme pisteet olivat sellaisia, mitä nyt niistä voi odottaa, mutta vapaaohjelmamme pisteet olivat myös todella korkeat.

Saksalaiset tuomarit olivat tällä kisamatkalla todella avokätisiä pisteiden suhteen.. Sunnuntaina pisteet vaan nousivat; periksistä 6.3 ja kürista 7.7! Tämän jälkeen olin kyllä aivan äimänä. Tuollaisia pisteitä jaetaan oikeasti huippuvikeltäjille! Yhteispisteeni nousivat siis 6.6, mikä on jotain aivan käsittämätöntä.

Joukkuepisteemmekin olivat todella pilvissä, loppupisteiksi saimme 6.1. Hyvä, jos olemme koskaan saaneet edes 5.5! Hyvinhän ne suoritukset kyllä menivät, mutta nuo pisteet olivat aivan kummallisia.. Noh jälkeenpäinhän selvisi, että tuomarit olivat laskeneet väärin; loppupisteemme olivat 5.8. Sijamme oli kuitenkin toinen ja olen oiken tyytyväinen pisteisiimme!

Ja tosiaan, voitin sen Junioreiden yksinvikellysluokan, ja joukkueemme oli Junnutiimeistä toinen. Toinenkin suomalainen joukkue sai hyviä pisteitä ja muilla yksinvikeltäjilläkin meni hyvin. Hyviä suorituksia, mahtavia pisteitä ja vielä mahtavampi kokonaisuus!
1. Syöpäläinen 2. Takakonttimatkustaja! 3. Junnujen yv-voittoruusuke 4. Maailman söpöin palkinto :')

Ei näitä kisareissuja voi kun kehua, elämä on mahtavaa ja olen oikeasti tosi kiitollinen kaikesta, mitä saan kokea näiden ihmisten ja kyseisen lajin parissa.

Kuten Paula sanoisi... Love. Passion. Everything.

Ei kommentteja: