sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vanhus mikä vanhus

Aika uskomatonta, miten taas tuli täytettyä vuosia.. Keskiviikkona siis vaihdoin ikäni kuuteentoista. Tavallaan sitä ei edes tajua, miten sitä ikää alkaa karttua. Tuntuu, että aina olisi samanikäinen - mieltymykset vain vähän muuttuvat ajansaatossa.


 Lauantaina vietin hauskan päivän mahtavassa porukassa.. Ja syöden aivan liikaa. Heh, ei se mitään koska ihan hauskaa oli! Kiitos Jaana, Sara & Oona <3 Synttärilahjaksi toivoin -ja sain- porukoiltani salikortin. Sain myös kavereilta leivontatarvikkeita, rahaa ja kynsilakan. 


Tästä piti tulla sellainen ''päiväni kuvina''-postaus, muttei tullut illalla kuitenkaan otettua niitä kuvia valon puutteen vuoksi. Ehkä joskus keväämmällä saan sen aikaiseksi.. Jos ikuinen pimeys ei ole vallannut Suomea. Hyi.
     Tänään oli pitkästä aikaa vikellystreenit hepalla ja kahden tunnin treenien jälkeen voin todeta, että varpaani ovat kuoliossa. Miksi Suomessa on näin v-mäinen talvi? Miten oikeasti kukaan luulee meidän treenaavan kesän kisoja varten, kun hepalla päästään menemään ehkä hyvällä tuurilla kerran viikossa, joskus harvemminkin. Lämmitetty maneesi olisi ihan okei. Tai jos se ei ole mahdollista, niin edes vähän lämpimämmät ilmat!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tää blogi! :) Ois kiva jos tekisit täs lähaikoina jonkuu erikoispostauksen.

Heta kirjoitti...

Ano- Kiitti kamalasti! Voin yrittää keksiä jotain, mutten voi luvata mitään.. ;)

Hannz kirjoitti...

Kiva postaus ja kivannäköistä safkaa :b Ja onnee nyt synttäreitten johdosta! C:

Heta kirjoitti...

(_: Kiittikiitti!

Essi kirjoitti...

Voi eeei ONNEA mut vaan vähän myöhässä D:

http://fuck-growing-up.blogspot.fi/