lauantai 5. tammikuuta 2013

kukaan ei tykkää valituspostauksista


Hei vaan ja parasta vuotta 2013 kaikille, varsinkin lukijoilleni. (:

Heh, otsikko taitaa olla aika totta, enkä viitsisi kamalasti valittaa heti vuoden alkuun.. Pari sanasta saan kuitenkin lausua? En kertakaikkiaan kestä tätä paikallaanoloa. Puolitoista viikkoa ilman treenejä -ja olen kuoleman partaalla. Teen kotitreeniä, muttei se ole korvaavaa oikeille treeneille. On kamalaa vain olla! Tänään pääsin onneksi Saran kanssa salille treenaamaan! 


Vuoden 2012 viimeisen illan vietin hyvien ystävieni seurassa raketteja kuvaillen, syöden ja musiikkia kuunnellen. Vuosi vaihtui pimeässä huoneessa tuijottaen tietokoneen ruutua, jossa oli käynnissä digitaalinen kello. 2013 vuoden alun olen viettänyt ratsastellen, kouluun taas totutellen ja treenejä odotellen. Lupasin itselleni viettää terveellisemmän vuoden. Lupasin, etten näytä kesällä ryhävalaalta.

Odotan tältä vuodelta paljon onnistumisia -mutta tiedän, että se tulee sisältämään myös pettymyksiä ja valintoja. Esimerkiksi ratsastuksen kanssa olen nyt vähän tienhaarassa.. Jos lopettaisin, säästyisi rahaa ja jäisi paljon aikaa muulle treenaamiselle. Mutta toisaalta -haluanko lopettaa harrastuksen, jota olen harrastanut 8½ vuotta ? Harrastuksen, josta kovasti pidän, mutta joka saattaa hidastaa kehittymistäni vikellyksen saralla.  No, kesällä varmaan syntyy päätös tästä asiasta..

11 päivää siihen, että tämä tyttö on 16-vuotias! Uskokaa tai älkää, tyttö jota voisi luulla alakoululaiseksi on kohta sweet sixteen. Hassua, että aika kuluu näin nopeasti.. vastahan olin 13-vuotias!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ratsastaa voit vaikka 100-vuotiaaksi, vikellys on nyt. ;)

Terveisin Katja, jolla on ikävä teitä ja vikellystä. Toivottavasti pääsette pian treenaamaan!

Marmarr kirjoitti...

Jos päätät lopettaa ratsastuksen nii muista et Höpöl voi tulla millo vaa ku oon menos!! ((: Ja kumma kyllä alkaa itelläki tulla ikävä treenei, ennenkuulumatonta.. :D

Heta kirjoitti...

Katja- Totta, meilläkin on ikävä toukkaa!

Venla- Joo tuun sit hiihtoratsastelee.. niin talvel ku kesälläki! ;)