maanantai 19. maaliskuuta 2012

Heppailuja ja hyvää fiilistä

Moipsis kaikille taas.

Viikonloppu kului tossa heppailujen parissa, kun lauantaina mentiin Poriin kokeilemaan yhtä mahdollisesti tulevaa vikellysheppaa & sunnuntaina oli koulukilpailut + vikellystreenit hepalla.
 
Lauantaina lähdettiin puoli kymmenen aikoihin ja Porissa mun valmentaja sitten ratsasteli sitä hevosta, jonka jälkeen kokeiltiin vähän vikeltää sillä. Se oli kyllä tosi lungi kaveri, eikä paljoa mitään sanonut kamoista, tai siitä että sielä kieppui tyttöjä eri päin. Tosi komea kaveri ja todella hyvin meni mielestäni, koska sitä ei taidettu oltu juoksutettu ikinä (?) Semmoinen about 175 cm mustanruskea poitsu, joka oli kahdeksanvuotias. Oikein herttainen tapaus, kun yritti kokoajan syödä meidät.
 
Sunnuntaina lähtö tallille oli kahdeksan jälkeen ja sitten alkoi varusteiden pesu. Puunauksen jälkeen lagailin hetken ja sitten hain ponin tarhasta. Pesin Adan jalat ja hännän shampoolla, jonka jälkeen letitin hännän. Harjailin ponin ja menin maksamaan  kisamaksut. Kun kello vihdoin lähestyi luokan alkua, menin talliin ja laitoin Adan kuntoon.
   Verkassa poni oli aluksi tosi virkeä, eikä meinannut pysyä hanskassa, kun haskat liukui.. Kyllä se ponikin siitä rauhoittui ja oli aika hyvin kuulolla loppuverran. Kohta kilpailutilanne lähestyi ja aloin jännittää hiukan ; olihan nämä vasta toiset koulukisani. Itse rata alkoi hyvin, mutta kun tulimme toisen ravilisäyksen loppuun, löytyi H-kirjaimen nurkasta mörköjä. No, ponihan ei siitä halunnut liikkua, vaan lähti peruuttamaan ja itse siinä yritin mahdollisimman rauhallisesti saada ponin siitä ohi. Kyllähän se siinä vähän vänkäsi, mutta kyllähän se siitä sitten meni. Loppu rata meni sitten hiukan jäykissä ja jännittyneissä olosuhteissa ja laukasta tuli yksi rikko. Muuten rata meni suhteellisen hyvin, ja olen ihan tyytyväinen. Lopputuloksissa olimme ensimmäisiä ei-sijoittuneita, eli seitsemänsiä. Prosentteja saimme 58,5 rokotusta tuli siis tuosta mörkökohdasta ja ravirikosta. + muut pikkuvirheet.

Illalla oli hevostreenit vikellyksessä ja tänään oli pukkitreenit. Jotenkin tosi hyvä fiilis, vaikkakin en saanut sitä skobaa minkä tahdoin, kenkäni hajosivat ja huomiseksi pitäisi olla esitelmä kirjoitettuna, jonka kirjoitusta en ole edes alottanut. Ja ainiin : Huomenna on Euroopan joka ikisestä maasta karttakoe, jipii.
Kuvailin..

Ei kommentteja: