lauantai 31. maaliskuuta 2012

inspis hukassa ?


Hei peoplee,

 Pahoittelen, että postausinto on tällä hetkellä nollassa, mutta nytkin on pakko jotain yrittää tuhertaa. Viikot kuluvat ja aina kirjoitan blogiini, että olen treenannut ja tehnyt koulujuttuja. Pitäisi joskus kirjoittaa varmaan muutakin. Olen moneen otteeseen meinannut jo julkaista kaveripostauksen, koska olen sen tehnyt, mutta en ihan valmiiksi... Yrittelen tehdä sen valmiiksi joskus. + Paljon videopostauksia on jäänyt julkaisematta erinäisten syiden takia.Viikolla tosiaan tein noita edellä mainuttuja ja sain äidinkielen portfolion valmiiksi.  Lisäksi kävin suorittamassa mopon teoriakokeen ja LÄPÄISIN ! Olen tosi onnellinen. Nyt vaan pitäisi löytää jostain käytetty Piaggio Fly.

Eilen kävin Sinikan kanssa katsomassa '' The hunger games''-leffan ( Nälkäpeli ). Ja tykkäsin aivan älyttömän paljon ! En tähän nyt kirjoita mitään juonesta, mutta sanon vaan että suosittelen !


 perhosia..
 Huomenna on mun serkun rippijuhlat ohjelmassa ja sen jälkeen Oonalle yöksi. ;) Maanantaina käyn sovittamassa uutta vikellyspukuani, joka tosin on vielä riekaleina. Ja niin : kuvat tänään räpsäistyjä lenkiltä ja akrokurssilta (:Nyt on kyllä inspis ihan hukassa, mistä postaan ? KOMMENTTIA !

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heta mä tykkään ihan kauheesti sun blogista! Jatka kirjotteluu ja nähään pian, jooko?

Oot sankari!

<3: Roosa

Heta kirjoitti...

Hei kiitos ihana ! Jatkan rustailuu ja odotan innolla, etää tuut sielt rapakon takaa. (: <3

♥ Marja ★彡 kirjoitti...

Mielettömän kiva blogi, jään seurailee tätä :-) ihania kuvia!

http://twoandahalfreasons.blogspot.com/