lauantai 13. toukokuuta 2017

Elämäni atm


Heip! 

Ajattelin ihan vaan vähän kertailla tässä näitä menneitä touhuiluja, eli miten on taas mennyt ja mitä elämäni ylipäätään atm sisältää. Kolmella adjektiivilla kuvattuna elämäni on tällä hetkellä onnellista, stressaavaa ja jännittävää. 

PÄÄSYKOKEET

Eli tällä hetkellä ollaan tilanteessa, jossa olen tehnyt kaksi koetta ja lähettänyt jo aikaisemmin ne kahdet ennakkomateriaalit. Oikeastaan neljä kuudesta kokeestani oli vähintään kaksivaiheisia, joten saan aina vähän kuumotella, päästäänkö taas tästä vaiheesta etenemään vai eikö... Eletään jännittäviä aikoja, kun hetket tiivistyvät lähemmäs ja lähemmäs itse koekutsujen postituksia. Tällä hetkellä sekä Proakatemian ennakkotehtäväni (VIDEOHAKU!!) sekä Vierumäen soteli-valintakoe on poikinut kutsun itse kokeisiin. Katsotaan, miten käy Tampereen viestinnän sekä Turun medianomin.

En voi vieläkään käsittää, että oikeasti pääsen noilla portailla eteenpäin. Vaikka mitään paikkoja ei todellakaan ole vielä taattu, on siistiä ajatella, että joku on oikeasti munkin hakuvideota katsellessa ajatellut, että hei, tässä olis kyllä potentiaalia. Toivottavasti sitä potentiaalia löytyy vielä muissakin vaiheissa.

TREENIJUTUT

Treenit kulkevat erittäin kivasti tällä hetkellä ja olen löytänyt taas hirmuisen innon itse (toiminnalliseen) salitreeniin. Kamppailujuttuja jätetty tietoisesti vähemmälle ja painotus tosiaan tällä hetkellä kehonpainotreenissä salilla. Salijuttuja tasapainoitan mahdollisimman monipuolisella sekoituksella joogaa, uintia ja mitä milloinkin sattuu mieli tekemään. 

Aloitin myös pitkästä aikaa treenipäivyrin kirjaamisen, jotta kehityksen seuraaminen olisi hieman helpompaa. Kirjaan ylös päivän treenit: yleiset mietteet/fiilikset ennen treeniä ja treenistä, painot ja toistomäärät + mahdolliset apuvälineet tai tekniikkavariaatiot.
Pikselimössöjen multihuipentuma, mutta pakko oli saada todiste kun oltiin jumppailemassa!

VIKELLYS

Innostun salilla aina välillä treenailemaan vähän ''vikellystyylisesti'', mutta tavoitteelinen treenaaminen saa edelleen odotella. Katsotaan, josko kesällä saisi joitakin projektiheppoja koulutukseen, niin pääsisi taas mukaan flow'hun.

Valmentajana pyörittelen iloisesti noita neljää tylleröä pari kertaa viikossa - ja nautin edelleen täysin siemauksin. Oli hauska päästä myös juoksuttelemaan Tavelan kisoissa, pitkästä aikaa! Lisäksi oon tietysti superylpeä mun tytöistäni, tekivät upeita suorituksia <3.MUUT

Mitäs muuta? Satunnaisia töitä ja yllättävän hyvässä hapessa olevia sosiaalisia suhteita. Nauroin tällä viikolla enemmän kuin olen nauranut miesmuistiin (Kiitos seurasta Venla) ja olen vaan sairaan innoissani kaikesta tulevasta!  

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Toivottavasti jokaisella teilläkin menee hienosti - muistakaa hymyillä ja ehkä välillä nauraa niin paljon ja hysteerisesti, ettette voi kertakaikkiaan lopettaa. Se on sallittua ja täysin hyväksyttävää.

Ensikertaan, se on tsau.

Ei kommentteja: