keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Otsikot ovat yliarvostettuja

Moikka ystäväiset! Nyt vaan ihan lyhyt postaus...


Mitä olen puuhastellut lately?


-Lukenut kirjoja
Olen stressin luomuhoidon ja Kaisa Jaakkolan mahtavien opusten lisäksi lukenut pari erittäin lämpimästi suositeltavaa teosta, joista ensimmäinen on Kiinnostavan ihmisen käsikirja ja toinen Urheilijan taivas + helvetti. En nyt ala turhaan näistä paasaamaan..., Mutta kannustan edelleen sihen itsensä kehittämiseen ja kirjaston suurkulutukseen - koska sä voit.


-Tutustunut Helsinkiin

Vietimme eilen rentouttavaa saunailtaa duuniporukan kanssa Rastilassa - ja voi miten ihana paikka se olikaan! Hyvä seura, ruoka ja ympäristö - mitä muuta ihminen voikaan toivoa? Tänään vietin päiväni serkkuni kanssa ympäri Helsingiä sompaillen: hengailimme (ja söimme) mm. keskustassa, Kauppatorilla, Kaivarissa ja Hernesaaressa, mistä viimeiseksi mainittu oli itselleni aivan uusi tuttavuus. Voin kuvitella, että erityisesti ilta-aikaan paikka on varmasti todella kiva paikka vaan sellaiseen yleiseen hengailuun ja illan istumiseen.


-Käynyt Tampereella valmentelemassa
Pidin Tampereella viime viikonloppuna kolmen päivän mittaisen kurssin, joka rakentui pääosin ilmaisun ympärille. Treenejä pidettiin voimistelusta lajitreeniin, vapaasta improsta tiukkoihin teoriasessioihin. Pidin myös luennon, jossa avasin vähän ajatuksiani menestyksestä ja omasta matkastani vikellyksen urapolulla. Itse ainakin tykkäsin kovasti (kuten aina) olla valmentamassa, ja toivon että tytöillä oli vähintään yhtä kivaa. Se ''kivuus'' on kuitenkin se kaikista tärkein asia - oli laji mikä hyvänsä.


-Harrastanut lihashuoltoa
Opin pari viikkoa takaperin availemaan selästäni niitä triggerpisteitä tennispallon avulla. Lisäksi sain aivan korvaamattoman hyvää lihashuoltoa ja neuvoja vieraillessani Tampereella. Kyllä sitä jotenkin vanhetessa oppii arvostamaan sitä kehoa aivan eri tavalla - kun sen saumaton toiminta tilanteessa kuin tilanteessa ei olekaan enää itsestäänselvyys.


Mitä on tulossa?


-Kahdeksan päivän duuniputki
Loppurutistus.


-SM-kisat, joissa en kilpaile
Hevosongelmia, osalla vikaa jaloissa, osalla päässä. En voi siis kilpailla SM-mitaleista tänä vuonna. :(


-Kesälomaviikko
Duuniputken ja opiskelujen alkamisen välissä mulla on yksi viikko lomaa. Jee, kesäloma!! Katotaan nyt, että kuinka täyteen mä saan sen viikon tungettua...


-Koulun alku
Siiiis waaaat? Näin nopeasti?!


-Videoprojekti
Näillä näkymin osallistun yhden keravalaisen tapahtuman mainosvideoon esiintyjän osassa... Pidetään aihe kuitenkin toistaiseksi hämärän peitossa, kunnes kuulen aiheesta lisää.
Niitä ja näitä, hyvin nopeasti kelailtuna. Aika juoksee, eikä edes ajatuksia ehdi saada kiinni. Joskus asioita muistaa, useimmiten ei. Antakaa armoa ja nauttikaa kesästä. Meikä lähtee nyt valmistautumaan henkisesti ja fyysisesti tulevaan kahdeksaan päivään. Tsau!

2 kommenttia:

Iridis kirjoitti...

Kiva postaus! Vois itekki kirjottaa jonkun listan, sais vähän tätä sekavaa ajatusvirtaa järjestykseen :D

Heta kirjoitti...

Kiitos kaunis! Suosittelen - se monesti auttaa :--)