tiistai 22. joulukuuta 2015

TÄTÄ TE OLETTE ODOTTANEET

Hihi, anteeksi klikkiotsikko, mutta suurimman osan kohdalla taidan olla oikeassa. Multa on moneen otteeseen pyydetty taas vuoden varrella videoita, mutta enhän mä niitä koskaan ehdi väsäilemään. Nyt on kuitenkin - ah niin ihana - loma & ajattelin antaa teille tämmösen vaatimattoman pienen joululahjan. Kuvasin perjantaina mun ihka ensimmäisen My Dayn, ja tässä muutamien tuskaisten tuntien työn tulos. Laittakaa ihmeessä kommenttia tän postauksen loppuun, että mitä mieltä olitte mun päivästä - tai ylipäätään vidistä? Toinen asia, joka mua kiinnostaa kovasti on se, että miksi ihmeessä ihmiset seurailevat näitä mun höpötyksiä? Jos vain viitsit, liitä kommenttiisi oma vastauksesi: Miksi sinä seuraat minua?/ Mikä mun blogistani tekee seuraamisen arvoisen?

Kiitän, kumarran ja toivotan kaikille hyvät joulut - muistakaa relata!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli tosi kiva! Ja luen sun blogii koska on kiva seurata sun kisailuu ja jotenkin vaa oot nii hyvä kirjottaan nii tää sun blogi koukuttaa mua :) tätä parempaa blogia ei kyllä helpolla löydä:)

Iitu kirjoitti...

Todella hyvä video! Lisää my dayta :)

Elisa Haapajoki kirjoitti...

Oon lukenu jo monta vuotta ja tunnettii joskus ku ratsastit viel keraval ja menit ain adalla.<3 :D

Anonyymi kirjoitti...

Ei varmaa tarvii ees selittää? -Hovikuski

Heta kirjoitti...

1. Ano - wou mitä ylistyssanoja, KIITOS ♡

Heta kirjoitti...

Iitu - Thäänks! Vähän aikaa saat ehkä ootella ennen seuraavaa, on tää kuitenkin pikkasen työläs rupeama... ehkä ens lomalla? :'D

Heta kirjoitti...

Elisa - Voi kyllähän mä sut muistan. Hauska kuulla, että oot seuraillut niin pitkään!

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan sun blogia, koska nää aiheet koskettaa monia, eikä vaan yhdenlaisia ihmisiä. Tekstit on niin koukuttavia, että kun kerran tänne eksyy, niin ei helpolla voi lopettaa lukemista :)

Heta kirjoitti...

2. Ano - Hovinarri.

Heta kirjoitti...

3. Ano - Voi apua *tähän semmone apinaemoji, joka peittää silmänsä* K I I T O S ♡