tiistai 10. maaliskuuta 2015

Extreme-extempore-laji

Moi.

Viime viikonloppuna kisattiin Helsingin Horse Fair -messujen yhteydessä vikellyksessä. Alun perin mun ei pitänyt ottaa osaa koko kisoihin - enhän mä oo päässyt kunnolla treenaamaan koko talvena. Mut eikös se niin ole, että lahjattomat treenaa?

Silja & Sofia

Mä kuitenkin pienen painostuksen jälkeen päätin osallistua kisoihin. Ilmoittauduin kilpailuihin viime hetkellä ja mitenkäs muuten kuin hevosella, jolla olen viimeksi vikeltänyt syyskuussa(?). Vapaaohjelmani kokosin viime keskiviikkona. Küria kootessa keskityin kahteen asiaan; yksinkertaisuuteen ja ilmaisuun. Tiesin, että ei ollut mitään järkeä keksiä vaikeaa kyyriä ja lähteä räpeltämään sen kanssa. Oli aika luoda vapaaohjelma, joka sisältäisi vain ns. varmoja liikkeitä ja voisin panostaa siihen ilmaisupuoleen; olihan se myös näytöstä katsojille. Ilmeisesti tuomaritkin kuitenkin tykkäsivät. Sain (varsinkin) ekalta kierrokselta ihan naurettavan korkeat pisteet ja kotiin lähdin sinivalkoisen ruusukkeen ja pokaalin kera.

 Aika hyvin siis meni.

Team Shupa<3
Veera

Oli todella kummallista kisata; vaikka lajitreenaus on ollut aika rennolla otteella, tuntui se silti hyvin kotoisalta. Tutulta ja turvalliselta. Tuntui, että pystyin nauttimaan jokaisesta hetkestä. Tältä sen vissiin kuuluisi aina tuntua. 

Messut muuten menivät taas aika huumassa, pääosin ständillä hengaillen. Kävimme myös kiertelemässä hieman GoExpon fitness-puolta, missä, kokeiltiin Extremerun-rataa, ilma-akroa ja muita sirkusjuttuja, sekä vedettiin toki myös leukoja. Pidin eritoten trapetsista; sitä haluaisin todellakin päästä kokeilemaan uudemman kerran!

Tämän arkiviikon annan kropan ja mielen hieman levätä treenistä, koska ensi viikonloppuna taas mennään. Hevosautot suunnataan kohti Ypäjää ja vuorossa olisi maajoukkueleiri.

Oliko joku lukija messuilla katselemassa? Haluaisin kuulla yleisesti mielipiteitä messuista tai vikellyksestä messuilla; ständillä tai areenalla. Mitä tykkäsitte? :)


Kaikki kuvat ovat Even.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulin tällä kertaa hirveästi positiivista palautetta, monet olivat innoissaan ja pitivät vikellystä kiehtovana ja jännittävänä. Junassakin kuulin vielä, miten joku äiti ihminen oli ihan tohkeissaan ja ajatteli viedä lapsensa vikeltämään (tämä lapsi oli ilmeisesti ollut joskus kokeilemassa juurikin teidän johdolla vikellystä). :D Sinun suorituksesta kuulin jonkun sanovan "Tämä on hyvä!", kun hyppäsit selkään niin sulavasti. Mukavat messut, teitä olisi ollut tietysti hauska nähdä enemmän. :D

- Katja

Heta kirjoitti...

Ihana katja! Huippua et meil on tällai soluttautuja ku sä :D mut oot oikeessa et pitäis jubailla yhes enemmän, ehkä ens tapaamisella sit :)

Heta kirjoitti...

Ihana katja! Huippua et meil on tällai soluttautuja ku sä :D mut oot oikeessa et pitäis jubailla yhes enemmän, ehkä ens tapaamisella sit :)

Merzzzuu kirjoitti...

Juu katsomossa oltiin! Sullahan meni hyvin ja selkään nousu näytti sulavat. Onnittelut ruusukkeesta!

Heta kirjoitti...

Kiitoskiitos! :)