tiistai 16. syyskuuta 2014

Uusi kokemusVÄRIESTEJUOKSU?
hassunhauska yhteisöllisyystapahtuma urheilun saralla. En voi muuta kuin kehua. Odotin syyskuista väriestejuoksun päivämäärää kuin kuuta nousevaa, eikä se todellakaan pettänyt.

Kerratakseni kaikille; inhoan juoksua. Halusin kuitenkin osallistua tuohon mahtavaan tapahtumaan, koska matka ei ollut kuin 5 km ja koko tapahtuma vaikutti aivan äärettömän kiinnostavalta kokemukselta! Sinnehän sitten raahauduimme paikalle Venlan kanssa ja pääsimme radalle jo 15 min odotuksen jälkeen, suhteellisen alkupäässä siis. 

''Mikseivät koulujen maastojuoksut ole tällaisia?'' Olisin varmaan itsekin pitänyt juoksukilpailuista, mikäli radalla olisi ollut ketteryyttä vaativia esteitä tai edes heitelty väripommeilla. Kehitysehdotus jota voisi viedä eteenpäin?

Rata oli yllättävän rankka, enkä kyllä juossut koko matkaa, koska matkalle mukaan tarttui pari pientä mäkeä... Positiivista oli, että koko ajan pääsi etenemään täyttä vauhtia, enkä ainakaan henkilökohtaisesti joutunut pysähtelemään jonotuksen takia. Kiitos mahtavasta tapahtumasta FUNRUN ja Serena. Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille ja aion osallistua ensi vuonna uudestaan. Kuka lähtee messiin?
Mites muuten elämäni sujuu? Koulujutut ovat jääneet vähän taka-alalle treenien takia, mutta ehtiihän sitä lukea... Vaikka kisamatkalla. Taas pitäisi laitella kisakamoja kasaan ja huomenna marssia laivan kamaralle, matkalle kohti Ruotsia ja PM-kisoja. Toivottavasti on yhtä hauskaa kuin tuolla rämpimässä..., koska sen tiiän että ensi viikolla (=koeviikolla) ei tule olemaan kivaa. 


Well, that's all I wanted to say. Wish me luck, I'll promise to do my best!


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minä lähen kyllä ens vuon messiin!!! -petra

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kisoihin! :)

Heta kirjoitti...

Petra todellakin!! Myöhäiset kiitokset anolle <3

heidi kirjoitti...

Voi mä olisin niin halunnut tuonne kanssa! :)

elamanikuvina.blogspot.fi

Heta kirjoitti...

Joo, oli kyllä aika mahtava kokemus, suosittelen! :)