sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Eichhörnchen...... ei vaan mitä?

Hallo!
Wie geht es dir?

Ihan hyvinhän mä täällä pärjäilen, kulttuuristisia meininkejä täältä korven keskeltä muistelen. Kulunut viikko on mennyt kivasti uuden ystäväni Sendin kanssa puuhaillen. Paljon tuli opittua Saksasta ja vähän jopa Albaniastakin! Englantia pääsi käyttämään vähän monipuolisemmin ja svenkaakin tuli vähän Sendille opetettua.
First time on a horse! I am so proud!

Tutustuimme toisiimme, leivoimme karjalanpiirakoita, kävimme kokeilemassa vikellystä, kiipesimme korkealle, nauroimme, leikimme lapsia, ajoimme skootterillani, saunoimme, maistoimme korvapuusteja ja joimme teetä. Uskon, että tämä Suomen reissu ei ollutkaan niin paha. Ehkä tässä oli jotain hauskaakin?

Kulttuurieroissa oli joitakin suurempia vivahde-eroja, kuten ruokarytmi ja kohteliaisuus. Tai suomalaisilla oleva kohteliaisuuden puute? Älkää käsittäkö väärin; en halua teilata ketään. Kerron vain, että minusta on todella kummallista ajatella syöväni kerran tai kaksi päivässä ja kysyä lupaa kaveriltani jokaiseen pikkuasiaankin... tai pitäväni sellaisia söpöjä aamutossuja kokoajan sisällä! :D

Muuten olen opiskellut historiaa ja hieman fysiikkaa, tehnyt onnistuneesti välihypyn ulos ( suom. Vikellykseen suuresti liittyvä asia, jossa kiepahdan kuperkeikalla selästä alas ympyrän ulkopuolelle pitäen kahvoista kiinni & ponnistan seuraavalla laukalla takaisin kyytiin. ), käynyt eläintieteellisessä museossa, sekä tehnyt historian ja musiikin kirjotelmia. Tänä viikonloppuna oli taas Geron valmennus Pm-kilpailuja tarkastellen.

Moni asia lähestyy kovaa vauhtia: Koeviikkoni, Tanskan PM-kisat, kylmyys ja talvi, sekä moni muu. Tavallaan aika menee todella nopeasti, viikon päästä onkin jo melkein lokakuu!Yrittäkää nauttia aurinkoisista päivistä vielä kun niitä on!


1 kommentti:

Neea K kirjoitti...

Hei sut on haastettu!:) http://dont-say-anything-just-smile.blogspot.fi/2013/09/haaste-11-asiaa.html