lauantai 16. maaliskuuta 2013

Terkut från Sverige!Aivan käsittämättömän mahtava treenileiri takana. Viime torstaina lähdimme siis Ruotsiin vikellysleirille, josta kotiuduimme sitten maanantaina. Sain tutustua moneen uuteen valmentajaan -ja valmennustekniikkaan, enkä keksi näistä mitään huonoa sanottavaa. Valmentajat olivat ruotsalaisia ja saksalaisia, enkä yhtään ihmettele lajin kukoistusta noissa maissa. Kaikki valmentajat olivat äärettömän kannustavia ja mahtavia.. Toivottavasti ei jää viimeiseksi valmennuskerraksi heidän kanssaan!
Matka alkoi ajomatkalla Turkuun, josta laivalla jatkoimme kohti Tukholmaa. Tukholmasta jatkoimme aamulla autoilla kohti tallia. Puolimatkassa pysähdyimme aamupalalle paikalliselle huoltikselle, jossa ostin sellaisen Keson raejuustovälipalan, jossa oli siis myös pähkinäpaloja ja kuivattuja hedelmäpaloja.. Oli muuten aivan tajuttoman hyvää! Harmi, ettei sitä saa Suomesta. ):
Majoituksemme oli pienessä koulussa, joka näytti ulkoa aivan hylätyltä mielisairaalalta. Ensimmäisenä ei olisi tullut mieleen ajatella sitä ankeaa rakennusta pienten lasten taidekouluksi.. Pihallakin taisi olla peräti yksi liukumäki. En kuitenkaan valita majoituksesta, ruoka oli hyvää ja suurimman osan ajastamme olimme kuitenkin tallilla tai treenisaleilla. Ainoa miinus oli jääkylmät yöt.. hrrh.Vikellysvalmennuksen lisäksi meillä oli kahden tunnin balettisessio, ruotsin kielellä tietysti. Noh, voin sanoa, että ymmärrysvajeen korvasi hauskuus. Ei ehkä kuitenkaan ihan meikäläisen laji.

Lauantaina osalla vikeltäjistä oli heppatreeniä 1,5h + 1,5 h & pukkitreeniä 1,5h + 1,5h. Lisäksi itselläni oli vielä illalla todella nopeat heppatreenaukset ruotsalaisella pikkuhepalla. Oli muuten järkyttävän jäätävä kokemus, pysyn mielummin hieman isommissa hevosissa.. Meillähän oli mukana kaksi AG-tallin hevosta, Kadi & Sony.


Myös juoksuttajat saivat juoksutusvalmennusta, ja uskon, että siitäkin oli vain hyötyä. Sunnuntaina meillä oli aamulla voimistelua, minkä jälkeen vielä heppojen kanssa treenausta ja muiden treenien katselua. Aika meni aivan älyttömän nopeasti ja pian olikin jo aika pakkailla kamoja, siivota koulun tilat, pakata tallilla kamat ja hevoset autoihin, sekä siivota karsinat.

 Laivamatkalla takaisinpäin käytiin buffassa syömässä ja sen jälkeen vyöryimme hytteihimme. Kiva ylläri muuten se hytti- se jota ei oltu siivottu. Vessassa tahmea lattia, siideritahrainen pyyhe, muruiset sängyt... Onneksi saimme vaihtaa hyttiä.
Oli kyllä aika awesome matka! Upeat ilmat, mahtavat valmentajat, huipputreenit, ihanat ihmiset, hyvät safkat ja väsynyt huumori.. Kiitän kaikkia mukana olleita, tämmöisiä matkoja lisää.Seuraava postaus voisikin sitten olla se ''lukijoiden kuvausvalinnat'', eli saatte laitella kommentilla ihan mitä vain aiheita/asioita, mistä haluaisitte kuvan seuraavaan postaukseen. Toivottavasti nyt keksisitte jotain, koska on aika ikävää tehdä tuollainen postaus, jos kuvauskohteita ei ole. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

-tärkein esine
-sun huone
-kuva ilman meikkiä
-viimeisin ostos
-lemppari paita
-lemppari kengät
-aamupala
-penaali
-koululaukku
-lempipaikka kodissasi
-näkymä huonees ikkunasta
-hajuvedet mitä omistat
-käsiala

Anonyymi kirjoitti...

penaalin sisältö
meikkipussin sisältö
lukujärjestys
ostos jota kadut
juhlamekko
tietokone
lempilaukku
lempikirja
lempikoru
puhelin
käytetyimmät meikit
lempiruoka
lempi leivonnainen
kuva susta pienenä
skootteri
lehti jota tilaat

Anonyymi kirjoitti...

Sun huoneesta ja sun koirasta!!