sunnuntai 17. helmikuuta 2013

RukailuaMoipamoi jälleen, kotona taas.
Viimeviikolla tuli siis valloitettua Rukan rinteet, pieni varaslähtö hiihtolomailuun. Reissussa olin Oonan perheen kanssa, eikä voi sanoa muuta, kuin että selvisimme vaikeuksien kautta voittoon! Kaikenkaikkiaan meitä oli kelomökissä seitsemän, joista kuusi sai syödä lääkekuureja lomailun lomassa - siis kaikki paitsi minä. Heh, siitä kiitän geenejäni ja onneani !
Reissun aikana laskettelimme, lumikenkäilimme, kävimme katselemassa poroja & huskyja, leivoimme laskiaispullia, pulkkailimme Rukan huipulta alas, kuvailimme, sekä tietty söimme paljon ja hartaasti. Laskettelun näkökulmasta reissu oli aika huippu, koska rinteet olivat lähes tyhjinä, eikä ilma ollut ollenkaan kylmä. Rinteet olivat myös huippukunnossa, samoin hyppyrit.
Nyt on pitkän reissun jälkeen kotiuduttu ja ''oikea'' hiihtoloma aloitettu kevyesti aamun spinning-tunnilla! Iltapäivällä siivosin ja uudelleenjärkkäsin huoneeni, ompelin takkini kuntoon ja silitin paitojani.. Tuli vähän semmonen hassu vanhapiika -olo. Nyt illalla oli vielä treenit maneesilla ja ensi viikolla ohjelmassa ainakin kavereiden tapailua, käynti Heurekan ihmisnäyttelyssä med mamma ja viikon päätteeksi maajoukkueleiri. 


Haluaisin vielä näin lopuksi kiittää kaikkia ihania lukijoitani ja toivottaa myöhäiset ystävänpäivätoivotukset!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus! :) Ois kiva jos tekisit joskus jonkuu erikoispostauksen, esim. vaatepostaus, huonepostaus, päivä kuvina tai semmoin kuvapostaus et lukijat saa sanoo kaikkii tavaroit ja asioit mistä otat sitten kuvan. :) Videopostauskii ois kiva!

Heta kirjoitti...

Hei kiitti Ano! (: Toi tavaroiden kuvaaminen kuulostaa aika hauskalta hommalta, samoin ton videopostauksen haluisin toteuttaa. Toivottavasti saan aikatauluni järkättyä niin, että ehtisin panostaa vähän vielä enemmän postausten laatutasoon!

Anonyymi kirjoitti...

mistä oot ostanu noi sun aurinkolasit? :)

Heta kirjoitti...

Viimeisin ano- Ostin noi mahtavat lasit viime kesänä Järvenpään Saiturinpörssistä! :D Halpakaupat kunniaan, sanon minä ;_)