perjantai 22. helmikuuta 2013

Lomafiilikset


Ootteko ikinä tullu ajatelleeksi, että mitä rakastatte arjessa, mistä asioista ette voisi normaalissa elämässänne luopua ? Itse rakastan varhain heräämistä, aamulehtiä, treenejä, kahvilassa istumista kaverin kanssa, pitkiä henkeviä keskusteluja, metsässä kävelyä, pientä tihkusadetta, auringonnousua, ruoanlaittoa, muiden passaamista ja auttamista, kiitosta tuntemattomalta, tuoreen leivän tuoksua, hymyä, treenaamista, adrenaliinia, eläinten läheisyyttä, suunnittelua, unelmointia, muistoja, valokuvia ja pähkinöitä.Välillä haaveilen siitä, että voisin aamulla nousta kuudelta, mennä koiran kanssa ulos. Ulkona aurinko olisi jo hieman nousemassa, mutta ohut usva leijuisi maagisesti peltojen yllä. Ilma olisi raikas yöllisen sateen jälkeen ja tiet olisivat aivan tyhjät -hiljaisuus olisi rikkomatonta. Kun palaisin kotiin, leipoisin itse paljon erilaisia sämpylöitä ja valmistaisin ihanan hedelmälautasen erilaisista hedelmistä. Tekisin jokaisesta erivärisestä palasesta tietyn muotoisen -kuten tähti tai sydän. Asettelisin hedelmät jä sämpylät kauniisti esille, osan sämpylöistä veisin naapureille tai ystäville. Nyt voisin hengähtää, juoda smoothien ja lukea aamulehdet. Aurinko paistaisi jo verhojen välistä ja valaisisi koko keittiön. Lehden jälkeen olisi ihanaa tarjoilla kunnon aamiainen ystävilleni, sukulaisilleni tai perheelleni. Tämä olisi aika ihanteellinen aamu.

No, se noista mietteistä! Nyt on lomat kohta lomailtu, ja olen aika tyytyväinen siihen, miten olen lomani viettänyt. Olen kokkaillut, nähnyt ystäviä, jutellut niitä pitkiä henkeviä keskusteluja :D, saanut lahjoja!, ostanut treenivaatteita, ollut elämäni ensimmäisellä pump-tunnilla, käynyt Ikeassa ja Heurekan Body Worlds -näyttelyssä, viettänyt hieman aikaa myös perheeni kanssa ja kerännyt energiaa arkea varten. 

Huomenna lähden maajoukkueleirille Kisakallioon, jossa meitä odottaa kuntotestikatsastukset, ravintoluento, treenejä ja toivottavasti hyvää ruokaa! Sunnuntaina tuolta palailemisen jälkeen pitäisi paneutua ruotsin lukemiseen, sekä äidinkielen projektityöhön.. Noh, ne hoidetaan sitten sunnuntaina -vielä on lomaa jäljellä, viettäkää se rentoutuen. Paras lomankäyttö on ladata akkuja niin, että jaksaminen riittää sinne pääsiäiseen asti.


Ai joo, olihan mulla semmonenki asia, että minkäslainen erikoispostaus kiinnostaisi ?

1. My day-kuva/videopostaus
2. videopostaus, jossa aiheena joku syvällinen juttu?
3. Treenipostaus
4. Kokkaus/leipomispostaus
5. Lukijoiden antamat kuvausaiheet
6. Joku muu, mikä? o:

13 kommenttia:

Jek-ki kirjoitti...

Pitääkö näistä valita välttämättä joku :D. Kaikki kuulostaa kivoilta! Mut jos ois pakko valita ni ehkä 2 tai 3 :).

lukija kirjoitti...

2, 3 ja 4 kuulostaa tosi kivoille! :)

Anonyymi kirjoitti...

1, 2 tai 5 ! :)

Viivi kirjoitti...

Ihana Heta! Kuulosti ihanalta aamulta. Lisäksi olen iloinen, että joku muukin alle 40-vuotias kuin minä lukee aamulla lehtiä (mulla on ehkä töitä joskus...) Ootko muutan lukenu Sara Karlssonin blogia Trendin sivuilta? Tuli mieleen noista henkevistä keskusteluista ja erilaisista rakastettavaista asioista, joista kirjoitit. Sara kirjoittaa aika syvällisesti, gurusti ja ehkä jopa vähän liian mindfullness-henkisesti, mutta sillä on paljon kauniita ajatuksia.

Saijis kirjoitti...

Wau miten kaunis oot♥ Ja ihana blogi muutenkin!! :>

http://saijis.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

1 !

Anonyymi kirjoitti...

Treenipostaus!

Anonyymi kirjoitti...

Voisit toteuttaa noi kaikki vaikka järjestyksessä, aina sitten kun on aikaa :)

Anonyymi kirjoitti...

1, 3, 5 kuulostavat tosi kivoilta!

Anonyymi kirjoitti...

1 ja 3!!!!!

Heta kirjoitti...

Oho, ompas näitä kommentteja tullut jo paljon, kiitos näistä!

Viivi- Enpä oo lukenut tuota Saran blogia, mutta kuulostaa kurkkaamisen arvoiselta, kiitos vinkistä.

Saijis- Kiitos paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

2,3, ja 4 tee kaikki!!! (-:
mistä muuten tuo sweets kulho on ostettu?

Heta kirjoitti...

Voin yrittää toteutella näitä kerkeämiseni mukaan. Sain ton kulhon synttärilahjaksi, enkä siis tiedä ostopaikkaa. o: