lauantai 16. kesäkuuta 2012

PM-kisat, Strömsholm


Lupasin teille postauksen Pm-kisoista, ja tässä se tulee ! Lähdimme ke 6.6. laivalla kohti Tukholmaa, josta jatkoimme Strömsholmaan eräälle tallille. Siellä oli siis tarkoitus pitää vikellyksen pohjoismaiden mestaruuskisat. Talli oli suuri ja kivannäköinen paikka, tallin läheisyydestä tuli mieleeni Suomenlinna.. Aika samantyylisiä taloja ja pihoja minusta. 
 


 Tallilla purimme hepat & rekan, siivosimme rekan ja tutustuimme paikkoihin. Illalla suuntasimme kohti hotelliamme, jonka oli määrä sijaita noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Navigaattorimme ei löytänyt hotellimme osotetta, mutta emme huolestuneet. '' Ainahan voi kysyä tietä ? '' Kysyimme kolmesti karttaohjeita. Ensin hotellilta --> ei onnistunut. Sitten paikallisilta --> Ei onnistunut. Viimeiseksi soitimme Suomen edustajalle, joka oli varannut hotellin. Vihdoin saimme koordinaatit ja pääsimme keskelle ei mitään. Eihän tuohon matkaankaan mennyt kuin se kaksi ja puoli tuntia..Hotelli oli pieni majatalo keskellä pusikkoa. Siinä oli kaksi kerrosta, ja yhteensä n. 10 huonetta. Huoneissa ei ollut vessoja, yläkerrassa oli yksi yhteinen vessa. Koko talossa oli (kai) kaksi suihkua, jotka olivat myös yhteisiä. Onneksi hotellissa ei ollut paljoa muita ihmisiä.


 
Piilovittuilua havaittavissa ? Meidän majoitushuoneen avain.

Perjantaina treenailimme ja söimme. Söimme paljon. Lisäksi otettii muutamia kuvia ja tehtiin vähän akroakin.
hyi hitto


Säätämistä... 

    
Idolit
 Lauantain suorituksista perikset menivät vähän perseelleen, koska Bagira oli verkassa villiintynyt ja tiputtanut yhden vikeltäjän jo alas. Niimpä itseäkin hiukan jännitti ja se varmasti näkyi suorittamisesta. Periksistä sain 5.8, josta hevospisteitä 6.4. Olin tässä vaiheessa sijalla 6.  
 
 Kür meni jo paljon paremmin. Bagira tuntui oikein kivalta ja Kür meni suht hyvin. Itse olen ihan tyytyväinen tähän. Pisteitä tuli 6.3, joista hevospisteitä 6.7. Nyt olin sijalla 4. 
Mulkosilmäbägi 

 Sunnuntaina ei ollut kauhean hyvä fiilis lähteä suorittamaan. Tuntui, kuin olisin jo tehnyt kaikkeni, enkä pystyisi parempaan.. Vaikka sisimmässäni tiesin, että pystyisin saamaan ainakin periksistä korkeammat pisteet ! Bagira ei sunnuntaina saanut yhtä hyvin hevospisteitä, kuin lauantaina, mutta tuntui yhtä hyvältä, jossei paremmaltakin.


Sunnuntain perikset menivät paljon paremmin, kuin lauantaina, niissä on tosin vieläkin petrattavaa. Pisteitä sain nyt 6.0, joista hevospisteitä 5.8. Olin edelleen sijalla 4, tosin kirin eroa kolmannen kanssa pienemmäksi. 

  Kun tajusin, miten pieni ero minulla ja kolmannella vikeltäjällä oli, tajusin, että jos suoritus menisi hyvin, saisin pm-pronssia ! Paineethan kasvoivat, mutta yritin olla ajattelematta sitä. Verkkasin vain lyhyesti ja suoritus meni vielä paremmin kuin lauantaina ! Silti en voinut olla varma, riittäisikö se kolmanteen sijaan. Pisteiksi sain 6.2, joista hevospisteitä VAIN 5.5.. En tajua, B tuntui samanlaiselta, kuin lauantainakin, mutta tuomarien mielestä sen laukka muuttui näin paljon ! 6.7 --> 5.5 

 Noh, nyt nousin sijalle 3... Ärsyttää nuo hevospisteet, koska jäin hopeasta kuusi tuhannesosaa ! Eli 0.006 pistettä.. Ainahan voin syyttää vain itseäni siitä, miten huonot perikset tein lauantaina. Tästä on hyvä jatkaa, leuka alas ja kohti uusia pettymyksiä ! Ei, ei, olen ihan tyytyväinen. Myös toinen suomalainen vikeltäjä sai sennuissa hopeaa.  

 

Voivoi, vielä olisin halunnut kirjoittaa mm. siitä, kun ''hotelliimme'' tuli häävieraita.. mutta tästä tuli nytkin todella pitkistyttävä, joten ajattelin säästää teitä. Toivottavasti joku jaksoi lukea ! Tässä vielä muutama foto kisamatkalta. Kiitän vielä kaikkia vikeltäjiä, juoksuttajia ja teitä muita ihmisiä, jotka olitte mukana, oli huippureissu !


Merriii & yhteisbäckäri


Ensikertaan ! Sanoi trolli ja painoi ''tykkään'' tai ''en tykkää'' -nappulaa

6 kommenttia:

Jek-ki kirjoitti...

Tää sun blogi on ihana :). Muutenki kiva lukee muittenki vikeltäjien blogeja.

ps. http://lifeislittlemoments-jek-ki.blogspot.fi/2012/06/haastetta-kerrakseen.html
Sulle ois mun blogissa haaste ;)

Heta kirjoitti...

Kiitos (: Itekkin oon tainut tota sun blogia joskus vilkaista. Ja kiitos tosta haasteesta, teen sen pikimmiten. (:

ennni kirjoitti...

nyt vasta tajusin alkaa lukea tätä sun blogias, tää on aika kiva blogi. :)

http://ennijaodessa.blogspot.fi/ saa myös käydä kattomassa :)

Heta kirjoitti...

Kiitti, käyn kattomassa ton sunki blogin (:

iina kirjoitti...

Voi että kun tulee sellanen heppailukuume tätä blogia selaillessa :) Oon pienen ikäni ollu hevosten kanssa tekemisissä ja ratsastanu, mutta viimeisen parin vuoden aikana se on jäänyt :(

Heta kirjoitti...

Voi ei ):