sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

ärsytystä ja syvällisiä

Terve taas,Ärsyttää hiukan, kun tein seitsemänminuuttisen videon ihan teitä varten, eikä se suostu nyt edes aukeamaan koneellani. Kiva. Ärsyttää nyt ihan suunnattomasti sen ja parin muun pikkuasian takia, noh, onneksi on loma, eikö ?

Todistukseen olen ihan tyytyväinen, koska sielä ei ollut yhtään kasia. Keskiarvoni oli siis 9.25, jos kiinnosti. 
  Harmittaa myös vähän se, että joka kesä on hirveät määrät suunnitelmia, mutta kesän lopussa tajuat, ettet ole toteuttanut niistä yhtäkään. Se on harmi, sillä tiedän jo, että en saa mitään kesässä aikaiseksi.

 

Nyt olen vietellyt ahkerasti aikaa Oonalla ja tutustuin Miljaan eilen. Tänään olisi tarkoitus mennä Emmalle ja huomenna Miljan kera Pepille. Keskiviikkona se olisi sit lähtö Ruotsiin vikellyksen PM-kisoihin !

 
Viisaan miehen sanoin : '' Kun en saa nyt tähän mitään aasinsiltaa, poltetaan silta ja hukutetaan aasi. ''
  Oletteko koskaan miettineet, miten pienillä asioilla on suuri vaikutus kohtaloomme. Pienet valinnat muokkaavat elämänsuuntaamme todella nopeasti eri suuntiin. Esimerkiksi ajattelin ottaa tapahtuman lähes kymmenen vuoden takaa. Olin alle kouluikäinen tyttö, tulossa talvella kotiin ja viimeisen suojatien kohdalla jäin '' auton alle ''. Tai en oikein muista, mitä siinä tapahtui, mutta kuitenkin auto törmäsi minuun ja oikea sääreni murtui. Entä jos siinä olisikin käynyt pahemmin ?
  Tai kun kakkosella mietin musiikkiluokalle siirtymistä... Entä jos en olisi koskaan uskaltanutkaan kokeilla vikellystä ? Missä olisin.. ja KUKA olisin ?

Kysymys tulvahtaa väkisinkin mieleeni, kun pohdin asiaa kavereideni kanssa. En usko horoskooppeihin tai karman lakiin, mutta uskon, että jokaisen elämällä on tarkoitus. Matkaa voi pidentää, mutta määränpäätä ei voi muuttaa. 

Ei kommentteja: