sunnuntai 26. helmikuuta 2012

ehkä eniten hyvin rippileiri (:

Huhhuh, nyt se on ohi.. ripari siis.. Kuten myös hiihtoloma. 

Ensin ajattelin, että voi perse, kun en oikein tuntenut ketään riparilta kunnolla, ja ajattelin, että siitä tulee ehkä kamalin viikkoni ikinä. Noh, en hauku kenenkään uskoa, mutta en ole niin uskovainen, että ne kaikki Jeesusjutut olisi oikein uponnut. Paljon uusia asioita kyllä opin Jumalasta ja kristinuskosta ja niinedespäin. Mutta en silti voi sanoa, että uskoisin Jumalaan, tai että kävisin vapaaehtoisesti sunnuntaisin kirkossa. Ei kiitos.
     Paljon silä oli tekemistä ja kokoajan oltiin syömässä. Ulkona paljon pulkailtiin (: ja sisällä pelailtiin ja juteltiin. Myös iltaohjelmat olivat huippuja ! Kiitos niistä maailman parhaimmille isosille ! Iltaohjelmissa oli lauluja, leikkejä ja sketsejä. Nyt on sitten ääni käheänä ja nenä vuotaa kokoajan, mutta ei tuo haittaa mitään, koska hauskaa oli !
     Mulla oli myös paljon ennakkoluuloja tietyistä ihmisistä, ja tuolla viikon aikana ne ihmiset itse todistivat luuloni vääriksi. On hienoa, että juttelin näiden ihmisten kanssa, koska muuten eläisin vieläkin siinä luulossa, että kaikki nämä ovat täysiä paskapäitä. Tajusin, ettei ihmisiä kannatakkaan yrittää arvioida etukäteen, koska koskaan ei tiedä, millaisia nämä oikeasti ovat. Ihanaa, että sain tutusua noihin kaikkiin mahtaviin persooniin !
     Viimeisenä iltana tuli hieman haikea fiilis, kun koko viikko oli kulunut niin nopeasti. Olimme kerenneet tehdä paljon ja syödä vielä enemmän.... kun olikin jo viimeinen iltahartaus. Viimeiset kynttiläpuheet olivat itseäni koskettavia, vaikka eivät olleetkaan ihmeellisiä, tai pitkiä. En yleensä koskaan itke. En ole sellaista tyyppiä.. mutta tuolla tunsin, kuinka kyyneleet kohosivat silmäkulmiini. En siinä siis mitenkään pillahtanut itkuun, mutta olihan tuo ollut mahtava leiri, enkä olisi halunnut erota nistä mahtavista hetkistä ja ihmisistä.
    
  Olen kuitenkin onnellinen, että olen nyt kotona turvallisesti koirani kanssa ja kohta alkaa taas arki. Vihdoin pääsee treenaamaan ja viettämään aikaa koirani kanssa. Silti lupaan, että en koskaan tule unohtamaan tuota leiriä.
 + kuvia tulee lisää myöhemmin ! 

4 kommenttia:

inka kirjoitti...

mukavaa, et sul oli kiva leiri :--) sillon ku ite kävin riparin, olin kans samoilla linjoilla et "millasta siit tulee kun en tunne tota ja tota", mut hyvinhän se sit loppuen lopuks meni ja muistan vieläki mun oman riparin. keitä teil oli muuten isosena muuta ku Leksi ja Salla? :)

ps. tervetuloa pappilan iltoihin perjantaisin, jos vaan haluut tulla! :--) ois kiva nähä sua siellä nyt, kun riparin oot käyny.

Heta kirjoitti...

Oli Leksi, Salla, Soiha, Baka, Saara, Ira ja isäntänä Miksu. Joo ajattelinki tulla joku päivä (:

milla kirjoitti...

tosi ihana toi mun peiliteini kuva jeejee oli nii kivaa oot heta ihana:) <3

inka kirjoitti...

Aaa okei, mulki oli isosena baka! mut nähään:)