maanantai 5. joulukuuta 2016

Never say never


“Thousands of candles can be lighted from a


 single candle, and the life of the candle will not

be shortened. Happiness never decreases by being
 

shared.”

-Buddha

Kiitos.

Mulla oli siis  lakitus ja ylioppilasjuhlat viikonloppuna, ja haluan ehdottomasti vielä uudestaan kiittää kaikkia teitä ihania ihmisiä, jotka mulle onnitteluja toitte.  Tuli sellainen onnellisuuden yliannostus.

Mulle itselle tuntuu aina hassulta, kun porukka tulee ''juhlimaan mua'', koska en tälläkään kertaa kokenut että olisin tehnyt mitään kovin kummallista - sainhan mä taas vaan yhden koulun päätökseen. Enkä vain voi uskoa, että oon saanut haalittua ympärilleni noin mahtavaa populaa... Oli niiiiin superihanaa nähdä niitä ihmisiä, jotka oikeasti merkkaavat elämässä. Kiitos että tulitte, kiitos että olette. <3

Uskokaa tai älkää, hauskaa oli myös pitää puhe lakituustilaisuudessa! En olisi koskaan uskonut sanovani näin (tai tekeväni mitään tuollaista!), mutta niin siinä vain pääsi käymään. Ehkä mustakin tulee vielä joku päivä joku hyvä puhuja-ihminen.


Jaarittelin puheessani muutamia pätkiä myös muutoksesta, ja ajattelin edellisen postauksen teemaa jatkaen kirjata asioita, joita olen joskus vihannut, mutta joista nykyään pidän (tai joita edes siedän). Siis never say never -tyylillä...

1. yleisölle puhuminen
Tästä jo mainitsinkin hieman... Enkä oikeastaan tiedä missä vaiheessa tää on muuttunut. Pikkuhiljaa, varmaan iän ja kokemuksen myötä. Ennen jännitti ja pelotti, nykyään tunnetta voisi ehkä kuvailla innostukseksi jännityksellä maustettuna.

2. jooga
Mä muistan, kuinka vielä ehkä vuosikin sitten vannoin, etten koske joogaan enää pitkällä tikullakaan. Mulla oli tosi huonoja kokemuksia (koululiikunnasta), koska jooga tuntui tylsältä ja toisaalta kovin väkinäiseltä (kun hengityksestä ei ollut puhettakaan, mähän en sitten hengittänyt - ja lopputulemana kaikissa asennoissa oli lievästi sanottuna epämukavaa hengata). Nykyään jooga on tietynlainen henkireikä, oman rauhan ottamista ihan kalenterista.

3. kookos (makuna)
Vihasin lapsena kookosta. Kiinnostus ''puhtaampaa'' ruokaa kohti ajoi kuitenkin kokeilemaan kookostuotteita omissa ruuissa, ja nyt kaapista löytyy niin kookosöljyä, -maitoa kuin -kermaakin! Sopii to-del-la moniin ruokiin, niin makeisiin kuin suolaisiinkin, suosittelen!

4. vaaleanpunainen
En vieläkään ole mikään prinsessaihminen tai roosa-fani, mutta pakko myöntää, että onhan se ihan soma väri.

Tää ei silti tosiaan tarkoita, että valitsisin ikinä sen värisiä vaatteita/tavaroita käyttööni, jos vaihtoehtoja on tarjolla :D

5. joululaulut
Ovat ihania! Kuinka oonkaan voinut olla pitämättä?

Ei kommentteja: