sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Burlesquee


Huomenia teillekkin arvon anot & lukijat. Tein nyt postauksen eilisestä, kun en enää eilen sitä jaksanut alkaa väsäämään, varsinkin, kun ei ollut osaa kuvista, ( tosin osaa ei ole vieläkään.. ) niin teempä sen silti nyt.


 

Eilen aamu alkoi kuudelta..... Jolloin alkoi hiustenlaitto pukkishowta varten. Heräs muuten kysymys, kuinka vaikeaa on laittaa ponnari keskelle päätä ilman, että muihin hiuksiin jää semmosia paakkuja ? Huoh, siihen meni sit joku 20 min :D:D::D:D Ja itse kampaukseen meni n. 5 min. Tein normaalin nutturan, jonka reunaa koristi pieni letti.


Ja teille, jotka ette tiedä, mikä pukkishow on, niin  tässä pieni info (:

Pukkishow on kuin vikellyskisa, mutta ei niin virallinen. Sielä on tuomarit, ja ne arvostelevat suorituksen, mutta eivät laita kilpailijoita paremmuusjärjestykseen. Pukkishowssa kilpailijat esittävät periksiä tai ohjelmiaan pukin, eli paikallaan seisovan tynnyrin ( jolle on hitsattu jalat ) päällä. Kilpailijoilla on puvut, hiukset ja meikit ihan kuin '' oikeissa kisoissa ''. Luokat ovat myös erilaisia, pukkiSHOWssa oli myös mm. '' yllätä tuomarit '' -luokka, jossa nähtiin toinen toistaan parempia teemoja, esim merirosvo & länkkäri.  Paras esiintyjä oli ehdottomasti nuorin esiintyjämme, Papu 5v, joka osallistui peräti kolmeen eri luokkaan. Ihana !


Kun sitten iltapäivällä tulin kotiin, kävin Liinan & koirien kanssa lenkillä. Oli muuten tosi kylmä ! Hrrh...Ja Liina ryssi ....
 Karkki & Dumle
 Dumle, Liina, Karkki & Onni

Se oli vähän innokkaalla päällä :>
Illalla oli sitten vielä akrobatiakurssi, ja opin perhosen ! Tosin semmosen kolmio päältä.. En osaa selittää mikä se on :D Sellainen alamäki, jonka toinen pää oli ehkä about 10-15 cm siihen patjaan verrattuna ?
Tehtiin lopuksi myös jotain alkeellisia pyrtsejä. (:


Lisään sitten niitä kür-kuvia meidän suorituksestamme, kunhan ensin saan ne käsiini (:

Ei kommentteja: