Esittelyjä

Kuka mä oon & mitä ihmettä teen täällä internetin syövereissä?

Meikäläinen on tällainen Jyväskylään opiskelujen perässä Etelä-Suomesta muuttanut hobittimallinen naishenkilö, jonka intohimon kohteeksi on tässä pienen elämäni aikana ehtinyt kehittyä vaikka minkämoisia juttuja - kaikista isoimpana kuitenkin mainittakoon urheilu. Olen harrastellut jalkapalloa ja joukkuevoimistelua, kamppailulajeja ja tankotanssia - sekä kaikkea siltä väliltä (Urheiluhistoriani voit lukea täältä). 2012 vuodesta alkaen päälajini on kuitenkin ollut vikellys, missä kilpailen ihan tosissani kv-tasolla. Muita elämäni intohimoja (ja aikavarkaita!) ovat bloggaus, itseni sivistäminen lukemalla sekä valmentaminen tuossa rakkaimmassa lajissani.

Liikkumisen lisäksi olen kovin pohdiskeleva persoona ja rakastan erilaisten asioiden analysointia ja pyörittelyä. Arvostan toisissa ihmisissä myös tiettyä järkevyyttä, sarkastista huumorintajua, aitoutta ja rohkeutta uusia asioita kohtaan. Yleensäkin sellainen moniulotteisuus kiinnostaa.

Ehkä sellainen missio elämässäni on levittää iloa ja onnellisuutta - tai auttaa ihmisiä havaitsemaan sen olemassaolo ympärillänsä. Kuulostaa ehkä mahtipontiselta, mutta uskon, että pienillä asioilla voi vaikuttaa.
Siis mistä tää blogi kertoo? Onks tää sellanen lifestyleblogi?

Tää blogi kertoo musta. Mun elämästä ja mun ajatuksistani - liittyen milloin mihinkin. Eli kyllä kai tämä on elämäntapabloggausta (tosin sana lifestyleblogi on ehkä jo saanut itsellensä vähän toisen merkityksen...). Haluan postauksillani luoda iloa, viihdyttää, lisätä tietoisuutta, jakaa vinkkejä, inspiroida ja auttaa. Toivon, että joku voi saada kirjoituksistani aina välillä jotain myös itselleen.


Eipä siinä kaiketi muuta... kaikki kommentit, niin risut kuin ruusut ovat aina toivottavia :). Toivottavasti että viihdyt blogini parissa! 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä kamera sulla on? (':

Heta kirjoitti...

Mulla on Canonin 450D + siihen normiputki & zoom. :) Videokameran virkaa toimittaa myös Canonin kamera, malliltaa Legria.