lauantai 21. huhtikuuta 2012

Ystävyys, mitä se merkitsee ?

Hejsan lukijat !

Mietin, että opiskellakko sitä vai kirjoittaako postauksen ? Arvanette nyt, kumpi voitti.
Ajattelin nyt tehdä kaveripostauksen, johon kuuluu läheisimmät ystäväni ja mietteitä ystävyydestä.

Joskus tuntuu, että kaikki ystävät kaikkoaa ja olet ihan yksin.
En ole koskaan ollut '' se '' suosittu ja kaunein ja kaikkien poikien tyttöystävä. Enkä ehkä tahtoisikaan, sillä olen tyytyväinen elämääni sellaisena,  kuin se on. Olen joskus haaveillut suuresta kaveripiiristä ja siitä, että saisin kokea haluttavuuden tunnetta. Mutta kun mietin ; Minulla on paljon kavereita ja ystäviä, joita en koskaan vaihtaisi mihinkään.

Olen aina hakeutunut vanhempien ihmisten seuraan ja tykkään '' kaveerata '' itseäni vanhempien kanssa. Myös tietty itseni ikäiset ja poikkeustapaukset ovat tärkeitä. Samanikäisten kanssa voidaankin puhua yhteisistä ongelmista ja iloista.

Joskus tulee olotila, että sinua ei ehkä halutakkaan tähän juuri nyt ja silloin tulee hieman orpo olo. Tiedät, ettet kuulu porukkaan, mutta sinulla ei ole muutakaan > pitää tyytyä siihen mitä on ja hyväksyä asiat kuin ne on ?


Aloitetaan vaikka Sinikasta. Sinikka on pirteä nuori nainen, johon tutustuin kuudennella luokalla. Sinikka vaikutti aluksi tosi erilaiselta ihmiseltä, mutta yht'äkkiä löysin meistä yllättävän paljon samaa. En oikeastaan muista tarkalleen, milloin olin Sinikan kanssa ensimmäisen kerran, enkä muista alkuajoista paljoakaan, jolloin en tuntenut kyseistä henkilöä. Sinikka oli siis samalla ala-asteella kanssani ja oli rinnakkaisella luokallani.

Sinikka on rento, mutta määrätietoinen hassu neiti. Paljon on tullut koettua, mutta pahin ja parhain on toivottavasti vasta edessäpäin. Yhteisiä mielihaluja on järkkärin väärinkäyttö ( Täytämme sen yhteiskuvillamme..... ) & leffojen katselu. Ja tietty dataaminen. Tykkään  tytsyn vaatteista, hiuksista, naamasta, luonteesta ja kaikesta muusta (:

Koska olen todella kiireinen ihminen nykyään, tapaamme yhä harvemmin Sintsun kanssa. Haluaisin nähdä paljonpaljon enemmän, koska en kestä..> Haluan jakaa iloni ja suruni Sintsun kanssa. Sinikan kanssa on kiva käydä shoppailemassa tai leffassa.. tai olla ihan vaan kotisohvalla. Ja unohdin mainita ; Sintsu on minun oma pikku kampaajani.
 


Asiasta kukkaruukkuun: Oonaan.

Oonaan tutustuin neljännellä luokalla, kun kyseinen henkilö muutti tänneppäin asumaan ja tuli samalle luokalle kanssani. Meillä oli neljännestä kuudennelle luokalle asti semmoinen neljän hengen ''ryhmä'' johon kuului kaksi paria parhaita kavereita. Siinä vaiheessa minä en vielä ollut oonan true best friend, tai toisinpäin, mutta kutosella tuo taisi muuttua.

Oonassa parhaita piirteitä ei ole.. No ehkä yksi, hän jos kuka ymmärtää meitsin juttuja. (: Meillä on siis tosi paljon inside -juttuja, joista muut on ihan ulkona. Huonona piirteenä mainittakoon, että Oona kiusaa minua aina ! Sairaan rasitavahan se osaa olla, mutta silti tykkään siitä tytsystä sikana. Se on tosi hyvä piirtämään ja leipomaan, sekä pitämään blögiä. ( Paitsi että se laittaa sinne todella rumia kuvia.. )

Oonan kanssa oon käynyt Rukalla, leirikoulussa, yökylässä, treeneissä ja miljoonilla oppitunneilla. Oonankin paljon on koettu - vielä enemmän kokematta. 

Meidän perusinsideja:
- Kurpat, möllötykset, siirat, eroanomukset, reelo rabma frommerh, päivin reskat jne.

Selvä päivä....Mutta molemmat siis aivan huipputyttöjä, joita ilman en voisi elää ! <3
Lisäksi mulla on muutamia tosi tärkeitä kavereita, joiden kanssa on vaan pakko puhua !

Tämmöisiä ihanuuksia on esim. Jaana, Pinja, Emma, Sara, Venla ja muut ihanaiset.
En myöskään ole unohtanut kauempana asuvia kavereitani, kuten Oliviaa & Vernaa.Aforismeja ystävyydestä-Ystävä on sellainen henkilö, jonka läsnäollessa voit ajatella ääneen.

-Ystävä on ihminen, johon ei tarvitse yritää tehdä vaikutusta.

-Velvollisuutemme on kertoa totuus ystävillemme, niin miellyttävää kuin se onkin. - Magnus von Platen

-Tunnistat aina todellisen ystävän; kun olet tehnyt itsesi naurettavaksi, hän ei luule sitä sinun pysyväksi olotilaksesi. - Laurence J. Peter

-Ystävä - joku joka tietää sinusta kaiken, ja rakastaa sinua sittenkin. - Elbert Hubbard

-Yksi tosi ystävä lisää onneamme enemmän, kuin tuhat vihollista epäonneamme

- Hyvät ystävät ovat kuin lyhdyt tiellä.. Ne eivät lyhennä matkaa, mutta tekevät sen valoisammaksi kulkea

Jos haluat löytää ystävän, on parasta sulkea toinen silmä - jos haluaa pitää hänet, on parasta sulkea molemmat.

-Meillä on vähemmän ystäviä kuin kuvittelemme, mutta enemmän kuin tiedämme.

1 kommentti:

anni kirjoitti...

oi vitsi vähä ihana postaus! :)